Náramky

Pohlaví

Nákupní cena

  • -
  • Materiál

    Značka

    Armbänder online kaufen auf schmuckladen.de

    Náramky

    Vaše hledání nového náramku má svůj konec. U nás naleznete rozsáhlou nabídku šperků na zápěstí v různých barvách a designech. Je jedno, zda toužíte po decentním řetízku na zápěstí pro všední den, zda chcete kombinovat široký náramek se svým novým letním outfitem nebo zda chcete vyzkoušet otevřený náramek: sperkylove.cz umí uspokojit každé Vaše přání. Pro Váš zajímavý vzhled lze vyrýt několik širokých náramků a dodat jim tak zcela osobní notu. Nebo co takhle pořídit Vašemu partnerovi náramek z pancéřového řetízku?

    Nastavit sestupně

    NÁRAMKY

     

    Vaše hledání nového náramku má svůj konec. U nás naleznete rozsáhlou nabídku šperků na zápěstí v různých barvách a designech. Je jedno, zda toužíte po decentním řetízku na zápěstí pro všední den, zda chcete kombinovat široký náramek se svým novým letním outfitem nebo zda chcete vyzkoušet otevřený náramek: schmuckladen.de umí uspokojit každé Vaše přání. Pro Váš zajímavý vzhled lze vyrýt několik širokých náramků a dodat jim tak zcela osobní notu. Nebo co takhle pořídit Vašemu partnerovi náramek z pancéřového řetízku?

     

    NA CO MUSÍM PŘI KOUPI NÁRAMKU DBÁT?

    Při výběru náramku je zapotřebí dbát nejen na vzhled, ale také na délku, velikost a tloušťku. Je jasné, že náramek nesmí být ani příliš utažený, ani příliš volný. Pokud je příliš úzký, vznikají nehezké otlačeniny a bolesti. Kromě toho vzniká nebezpečí, že se náramek přetrhne. Pokud je však náramek příliš volný, můžete ho ztratit, můžete s ním někde uvíznout, zranit se nebo se může přetrhnout.

    Některé náramky lze zakoupit v jedné základní velikosti, kterou lze variabilně nastavit. Jiné náramky se naopak nabízejí v různých velikostech. Je dobré, když člověk zná svoji velikost náramku. Vaši velikost šperků na zápěstí můžete zjistit zcela jednoduše. Dejte měřicí pásek kolem ruky a přečtěte obvod v centimetrech. Pak v tabulce najděte, jakou máte velikost šperků na zápěstí. Současně však není důležitým záchytným bodem pouze obvod zápěstí, ale také další faktory, jako jsou materiál a provedení náramku.

    Záleží tedy také na materiálu náramku. U pánských náramků z kůže vypadá většinou nejlépe, když náramek není příliš volný. Filigránový stříbrný náramek pro ženy by měl být oproti tomu volnější, aby se s ním dalo pohybovat. Často je dokonce žádoucí, aby náramek sklouzl lehce na dlaň.

    Dále byste měli stejně jako u jiných šperků přesně prozkoumat materiál. Pokud hledáte zlatý náramek, měli byste si například předem rozmyslet, jaký odstín zlata byste preferovali. Bílé zlato? Žluté zlato? Nebo raději červené zlato?

    Zde je rozhodující především Váš osobní vkus a také to, při jaké příležitosti chcete náramek nosit. Také u kůže existují rozdíly. Preferujete pravou kůži, nebo imitaci? Přejete si kožený náramek s hladkou, nebo spíše hrubou strukturou?

    Vidíte, že rozmanitost je veliká. Ale u schmuckladen.de naleznete náramky všeho druhu, stejně tak otevřené i obručové náramky, a to přehledně roztříděné. Tak můžete pouze několika málo kliknutími dospět ke svému novému náramku.

    DRUHY NÁRAMKŮ

    Především u kovových náramků existuje mnoho různých druhů, člověk tak má často veliký výběr, ale současně může snadno ztratit přehled. Abyste při čtení pojmů "amulety", "korálky" a "řetízek napodobující kotevní lano" věděli, o co se jedná, chtěli bychom Vám nejdůležitější pojmy, co se týče náramků, blíže vysvětlit.

    Co je náramek s přívěsky?

    Náramek s přívěsky splňuje hned 3 funkce najednou: Je to překrásný šperk, současně album vzpomínek a osobní talisman. Přesněji řečeno je náramek s přívěsky většinou členěný náramek ze zlata, stříbra nebo ušlechtilé oceli, který může být ozdoben četnými malými přívěsky a jinými prvky. Tyto přívěsky a dekorativní prvky na špercích se také nazývají amulety nebo korálky.

    Amulety jsou přívěsky s malou karabinou. Visí volně na náramku a rozhoupají se při každém pohybu, přičemž náramek tak získává hezkou dynamiku a osobitost. Amulety jsou většinou figurky, které mají působit jako předměty pro štěstí, případně symbolizují různé vzpomínky nebo události. Díky zapínání na karabinu mohou být snadno vyměněny a nahrazeny jinými amulety. Korálky (anglicky "kulička" nebo "perla") se oproti tomu navlékají rovnou na kulatý kovový náramek.

    Co je náramek Figaro?

    Design Figaro se vyznačuje zakulaceným tvarem. Náramek z kovu tím pádem neleží hladce na kůži, ale výrazně se vyjímá. Pocit při jeho nošení je velice příjemný. Malé články tohoto kovového náramku do sebe relativně těsně zapadají a jsou často přerušovány článkem jiného tvaru a/nebo velikosti. Řetízek tak působí rozmanitě a ne nudně. V zásadě se u náramku Figaro jedná o filigránový, jemný šperk, který můžou nosit ženy i muži.

    Co je královský náramek?

    Královské náramky nosí především muži. Často jsou opracovány do čtyřhranu, ale existují také kulaté designy. V zásadě se královský náramek skládá z malých, robustních kovových částí, které do sebe těsně zapadají, takže náramek působí mohutným, solidním dojmem. Často jsou jednotlivé články nejen řetízkově řazeny za sebou, ale zasahují také v šířce a hloubce pásku do sebe.

    Co je náramek "kotevní řetěz"?

    Náramky ve stylu kotevního lana se skládají, oproti náramkům Figaro, pouze ze stejných článků, které jsou vždy pootočeny o 180° a zapadají tak do sebe. Tímto způsobem získáte plastickou formu; neleží tedy ploše na kůži. Většina řetízků na amulety má tento tvar, protože se přívěsky dají upevnit na články, pokud tyto mají dostatečnou velikost.

    Z JAKÝCH MATERIÁLŮ MŮŽE BÝT NÁRAMEK?

    Náramky mohou být zhotoveny z nejrůznějších materiálů. Dle požadavků a vkusu mohou být vyrobeny z ušlechtilých materiálů jako je zlato nebo stříbro nebo z neobvyklých materiálů jako je zlatý drát nebo kaučuk. V následující části Vám poskytneme malý přehled, abyste si mohli vybrat perfektní náramek.

    Náramek ze zlata

    Zlatý náramek je klasický šperk, svým půvabem a teplým barevným nádechem přesvědčil již nespočet generací. Zlaté náramky nepotřebují nutně další ozdobu, aby zapůsobily. Zlaté náramky existují jak v úzké, tak i v široké variantě. Klasicky jako členěný náramek, na který lze připevnit například amulety. V současné době však úspěch v oblasti šperků slaví velice masivní, široké, členěné náramky. Náramky dělají dojem na základě svého materiálu a své velikosti. Pokud jsou náramky pak přeci jen ozdobené, tak většinou několika drahokamy, například diamanty. Cenově dostupnější variantou jsou třpytivé zirkony.

    Stříbrný náramek

    Také stříbrný náramek patří ke klasickým šperkům. Nejen ženy oceňují chladnou eleganci stříbra. Také stále více mužů uznává šperky a rádi nosí stříbrné náramky. Oblíbené jsou užší stříbrné náramky. Současně také náramky s přívěsky, které již dávno nejsou jen pro děti a které se staly oblíbenými dárky. Stříbro je navíc velice dobře snášené i alergiky a cenově výhodnější než zlato nebo bílé zlato.

    Kožený náramek

    Kožený náramek je zejména ze strany mužů často žádaným šperkem. Kůže symbolizuje spojení s přírodou a má v sobě něco velice původního. Může působit, dle způsobu zpracování a účelu nošení, velice robustně, současně však také velmi jemně. Kožené náramky jsou nabízeny často jako druh namotávacího náramku, který se nechá lehce navléknout a příjemně se nosí. Široké náramky jsou většinou vybaveny patentkou, úzké kožené náramky lze snadno zauzlit, pokud nemají zavírání na karabinku.

    Aktuálně je nabízeno také mnoho různých kožených náramků v kombinaci kůže a ušlechtilá ocel. Zde spolu velice harmonicky působí černě obarvená kůže a jednoduchý chlad ušlechtilé oceli. Vzhled, který je nadčasový a ležérní.

    Náramek z ušlechtilé oceli

    Náramek z ušlechtilé oceli je skvělý a všestranný šperk pro muže i pro ženy. Je dobře snášen zejména alergiky. Mělo by se ovšem dbát na to, aby do náramku nebyl zapracován žádný jiný materiál, který by mohl obsahovat nikl.

    Náramky z ušlechtilé oceli působí velice dobře ve spojení s jinými tmavšími barvami. Proto se tyto náramky nabízejí také ve spojení s černou kůží.

    Perlový náramek

    Perlový náramek se dnes nevyndává ze šperkovnice pouze k výjimečným příležitostem, opět je nyní hezkým doplňkem všedních dnů. Perlové náramky neexistují pouze v klasické krémové barvě, ale také v odstínech, které se pohybují od růžové po zlatou až k tmavé šedo-modré. Některé perlové náramky jsou ještě ozdobeny malým přívěskem, který je osazen drahým kamenem. Většina perlových náramků však přesvědčí svým ušlechtilým vzhledem, který získávají jedině a pouze krásou perel.

    NÁRAMKY PRO DÁMY

    Náramky pro dámy jsou naprostou nutností ve šperkovnici, protože jsou všestranné a doplňují každý vzhled. Oproti dámským náušnicím a řetízkům na krk neodvede náramek pohled z podstatného outfitu, ale podtrhne příslušný vzhled. Především ženy, které jinak nosí málo šperků, milují malé řetízky na zápěstí nebo decentní náramky.

    Náramky pro dámy jsou ve svém designu velice všestranné a dobře kombinovatelné. Rozhodněte, zda jednotlivý náramek, nebo divoká kombinace několika náramků. Momentální trendy v oblasti šperků dávají spoustu možností, jak vytvářet vlastní vzhled. Především filigránové náramky s drahými kameny nebo symboly se spolu s oblibou kombinují. Nebo jsou nudné hodinky? S několika náramky ve sladěných barvách vzniká skvělý design zápěstí. Ale také pokud nosíte pouze jeden, může statement náramek přitahovat všechny pohledy na sebe. Nakonec však platí, co se líbí a co je komu příjemné, to se nosí.

    Na schmuckladen.de naleznete velký a rozmanitý výběr dámských náramků. Můžete si vybrat z více jak 10 000 různých náramků.

    NÁRAMKY PRO MUŽE

    Především mezi náramky se nabízí mnoho hezkých kousků pro muže. Zde platí ovšem pravidlo: Ušlechtilá ocel nebo kůže! Tyto materiály jsou mezi muži nejen obzvláště oblíbené, ale navíc dobře vypadají. Samozřejmě existuje také mnoho šperků, které nabízejí kombinaci obou. Náramky ze stříbra nebo zlata působí většinou velice žensky a ne vždy odpovídají vkusu pánů. V zásadě mají náramky z ušlechtilé oceli elegantní až sportovní vzhled - jsou tedy vhodné do práce a vypadají velice dobře také v kombinaci s většinou obleků. Nejčastější designy náramků z ušlechtilé oceli jsou černé nebo stříbrné a sestávají z hranatých nebo kulatých článků z ušlechtilé oceli. Kdo má raději vintage styl, ten si přijde u kožených náramků na své. Tyto náramky jsou většinou černé nebo tmavě hnědé a přesvědčí různými akcenty, jako jsou například plakety z ušlechtilé oceli, ozdobné švy nebo vyražené značky. Zpravidla se náramek z kůže uzavře patentkou, což umožňuje jednoduché a rychlé nasazení.

    NÁRAMKY PRO DĚTI

    U dětí jsou velice oblíbené především stříbrné náramky s malou destičkou s rytinou. Na této destičce je místo pro osobní poselství pro miláčka rodiny. Často se jedná o jméno nebo datum narození, ale také o jiná krátká sdělení, která mají na destičce své místo. Je však zapotřebí dbát na to, aby byl náramek malý a lehký, aby Vaše dítě nerušil. Předností jednoduchého náramku je skutečnost, že jsou nadčasové a nechají se nosit vždy - je jedno zda v dětství, nebo pak i později. Vyberte, zda barevný nebo jednobarvý, z kovu nebo kompletně z perel, s přívěskem nebo zcela jednoduchý: na schmuckladen.de máme něco pro každého. Stejně tak oblíbené jsou náramky s přívěsky, které lze dotvářet pomocí mnohých malých přívěsků dle vlastních přání. Tímto způsobem můžete svému dítěti udělat radost při nejrůznějších příležitostech - k narozeninám, při vstupu do školy nebo k Vánocům - a dítě bude na tyto výjimečné dny vzpomínat.

     

    KOUPIT NÁRAMKY ONLINE

    Náramek je vedle hodinek klasickým šperkem na ruku. Je šperkem, který se jeví jako velice pestrý a je vhodný jak pro dámy, pro děti, tak také pro pány. Je jedno, zda se jedná o volný namotávací náramek nebo o stylový náramek s kotvičkami - schmuckladen.de Vám nabízí velký výběr šperků na zápěstí. Hledáte osobní dárek? Náramek s přívěsky by byl zcela vhodným tipem - osobní dárek, díky široké nabídce přívěsků a korálků jej lze navíc dále obohacovat a rozšiřovat. Tak časem vzniká individuální šperk, který uchovává zvláštní vzpomínky na konkrétní události.

    Náramky jsou velice všestranné a získají si Vás svojí použitelností při stylingu - protože náramky můžete nosit ke každé příležitosti: od divoké párty po elegantní gala.